Monday, January 10, 2011

Tolong ingatkan Aku di hati Juri

Totally unexpected. Tapi siapa kita untuk menghukumi. Kan juri lebih arif.
Tak perlu kot nak condemn siapa lebih layak untuk menang
Yes i know everyone is like yelling and cursing kenapa Yuna tak menang.
Well bukan rezeki dia i supposed or lagu dia kali ni tak cukup Ummph.
I'm not a big fan of anybody tapi i kinda like Faizal Tahir nyanyi sangat meremang bulu roma.

Baik pemenang sudah diumumkan. Redhooo je la ye semua. takmo marah-marah artis awak tak menang
This is a song competition, bukan juara artis tau. Nak "tolong ingatkan aja" oops.

Tahniah buat Ana Raffali
Tahniah buat Black & Meet Uncle Hussein
Tahniah buat Hafiz

dan tak lupa tahniah buat the best performance abe pejal tahir =)

2 comments:

alexa yussida said...

hahahha..oke saya redha..padahal tak ikuti perkembangan pon...amik tahu final result ja:p

btw,sis comel sgt jd saya follow:D

Gayahspears said...

Gayah minat Yuna.. so redha je ana menang..huhu