Monday, January 17, 2011

Makin gemuk makin sayang

6 tahun yang lalu
First time tengok awak kita tak berapa suka..
Awak kurus dan macam tak bermaya
Muka pon macam sombong je..
Suka buat hal sendiri..
Kalau kita panggil buat bodoh je
Ala jual mahal pulak
Fine
Try approach cara halus *belanja makan*..tiba-tiba awak bagi respond
Sejak hari itu
Makin hari kita makin rapat
Makin hari makin sayang
Mana kita pegi awak ikut
Aish manja tak payah cakap lah
Hari-hari peluk cium
Selalu teman kita
Bila kita study ada je sebelah
Kadang-kadang awak tertidur tunggu kita buat kerja
Kenapa sweet sangat?
Hari demi hari semakin sihat pula badan awak
Makin la kita sayang..
Kurus tak comel pulak
Bila gemuk wah bertambah comel kau ni
Walau perut awak boyot tetap comel di mata ku
Awak bukan lah seperti sweet talker di luar sana
Kalau ditanya mesti jawab sepatah
Semua ayat yang sama
Tapi kita tak pernah boring
Kita tau awak sayang kita
Kita tak jemu tau cakap dengan awak
Walaupun hari-hari jawapan awak tetap sama
iaitu "MEOWWWW"






Inilah Abu saya. Bulat gemok

 


Muka dia tak berapa nak ikhlas bergambar, sila maafkan

25 comments:

Lina said...

kucing mu nih mcm rupa kucing kami yg hilang..haha..tp amat mustahil krn engkau d semenanjung dan kami d sabah..hahaha

Syafiq Rosli said...

comel miaw ni..

Syafique Photography said...

hahaha..2-2 comelL...
apa?karangan ngan kucing tu lahh...
nice blog..keep it up..(^_^)

no_answer said...

hyep !wah !peminat kucing yaa !!

Amirrah Zawani said...

uishhh.. comelnya kucing.. meow2!! :D

LoLyat Gang said...

ingatkan crite psl bopren tadi

fariehan ibrahim said...

alolOo, pencinta kucim nie,
comel2, kim slm kt dye nti er. xD

mahirahkamal said...

kalau korang jumpa Abu mesti dia manja dgn korang. siap jilat pipi.cam perangai anjing pon ada.nanti kita post video dia pulak

AISHA INANI said...

perghh kucing ker, aku ingat ape la tadikk!
cisss...
aku tak suka kucing, takot sngt2! haha.

Fariq said...

heheh,, ingatkan pakwe tadi,, baru nak berputus asa,, ngee,, comel la kucing tu,, pinjam bley,,

SiSagaPutih said...

btw, lepas tengok ur pics, u look awfully familiar la mahirah

~ Kak Azz ~ said...

kucing gemok takpe.. mmg comel je...

tp kucing akak kurus je, padahal makan banyak... huhu..

mahirahkamal said...

kak azz : cuba cek kot2 ada cacing dlm perot.kucing akak kucing ape?

tya said...

kucen comel !!!!!

miss.fieza said...

cik mahirah cantek ! cute miut cam kucheng tuh ! hee :)

Dilla Nur said...

comeiii nyee...geram tgk...sy pny wane itam...hehe

logorithm said...

Hahaha... ingatkan citer boyfriend yang kini telah menjadik husband. :-)

fLy_AwAy said...

oh,so likeya u cat ! comey !

nelly said...

ingatkan apa la
hehe

padle said...

kegemukan kucing ko buat aku xtido lena..hehe

zEri sAfEerA said...

sweet owh. hehe :D

freakystar said...

saya juga suka kucing~
tapi anak kucing..sebab tak pandai pegang bapak kucing..hehe :)

aleen aiden said...

somelnye.....huhuh

qɐɥɐʍ zzɐuɹǝ said...

interesting!!
:)

PinQib said...

gebus gebus mcam bantal pelokk

|How to have a MIXED baby?|