Tuesday, December 21, 2010

Tragedi di bulan Disember

Sadis. Kejam. Zionis sungguh kau ni. Wahai lelaki *yang berkenaan sahaja *

Saya amat jarang menggunakan perkataan kau aku..itu maknanya saya sudah tahap boiling point. Walhal orang lain rilex je guna kau aku. cam la big deal sangat.

bek to story

Kekasih kau tu dah cantik, ayu, muslimah, baik hati pon nak carik lain lagi. Kalau nak replacement pon boleh tak carik lagi cun ke baik ke muslimah ke dan SINGLE..kenapa isteri orang juga nak kau jadikan mangsa.

Saya sungguh tak faham. tak faham. musykil.konfius

Taknak la bias,sebelahkan pompuan je..

tapi saya juga penah mengalaminya.(tapi yang part cantik lawa tadi sila abaikan)

Apa yang sebenarnya lelaki mahu dari perempuan sehingga harus cari pengganti, tapi maaflah kalau saya cakap ni agak melampau, kenapa pengganti kau tu tak setanding lansung dengan ex girlfriend kau tu. Memang macam tu ke kalau laki tu curang mesti dengan perempuan yang tak berapa nak baik apatah lagi hot. Dah banyak kali terjadi this type of case where most of the guys dump his gf for a bitch instead. maaf ya terpaksa straight forward. Ya kebenaran memang menyakitkan. Bulan ni sahaja 5 kes saya dengar.

Kesian kawan-kawan saya. dan saya. Ops..tak tak. diorang je

Jadi ini bukan cobaan? Ini Betul-betul di bawak lari orang.

Tak kisahla kalau gelfren kau tu jahat, nak carik lain dipersilakan. Ini tak tau hujung pangkal tetiba dicurangi. Dem u lelaki curang. Ape salah dia wei. Please bersyukur sikit. Tuhan dah bagi yang bagus..nak yang lain juga. What little thanks you show!

Contoh(Bukan Kisah Benar)
Tak kesian ke bila girlfriend kau dapat tau beberapa jam sebelum peperiksaan akhir dia?

Kau ingat dia bole jawab peksa dengan hati yang tenang? Confirm kalau dia fail kau dipersalahkan.

Have some mercy on her..kalau nak terkantoi pon cuba biar dia abis exam dulu.

Duh "Perempuan pon sama jugak..kalau tak melayan tak jadi." kata lelaki
Fine nak gaduh sapa betul sapa salah sampai kiamat pon tak habis

Tapi ini kisah yang saya dengar. . ,

WHAT DO YOU REALLY WANT WAHAI LELAKI?

i mean come on, u've got the best girl in town then u dumped her for gedik girl.sort of. Memang korang suka eh perempuan tergedik-gedik and flirtatious..
what makes someone's wife so special? Bukan sekarang ni perempuan lagi ramai dari lelaki? Wanita single dah pupus kah?

STOP FLIRTING WITH MARRIED WOMAN.

or MARRIED MAN

takot siot. Dunia skarang ni dah tak kisah..kau laki orang ke. bini orang ke. SO WHAT. Kalau aku nak aku nak jugak.

0h Tuhan. If i can ever find one single guy who is loyal and honest, who would that be.

MESTI ADA

ASHRAF MUSLIM PLEASE. ^_^
memang tak la kan dia nak baca blog ni.

2 comments:

kakak0kie said...

gomo x mcm tu kot..hopefully..hehehe

eurasia said...

relax, bala or watak orang jahat kena ada dlm dunia ni supaya membuktikan Al-Quran & Hadis betul, kehendak Allah swt dah macam tu.. so redha dgn kehendak Allah swt. he..