Monday, March 7, 2011

What is Sexier and hotter than Ipad 2?

Ipad 2 memang mampu menggoncangkan iman si hamba-hamba gadget, akan tetapi Apple upgrade seciput jehhh untuk Ipad 2 iaitu kenipisan, tampil dengan warna putih yang ohsem, front facing camera and back..dan ada la upgrade bahagian technical yang pasti bukan bidang saya untung menjelaskannya. Gila kesian orang yang beli Ipad..mesti ada yang terdetik *kalau la aku menunggu lama sedikit* Well i can't deny that Apple is the best producer for gadget and well established brand in the world tapi tak bermakna tak ada yang boleh celen Ipad 2. It's undeniable that Ipad punya icon sangat menarik dan comel..tapi Ipad more to simplicity, not multitasking.






Ini diaaaa. Perkenalkan Si Handsome kacak dan bergaya







SAMSUNG GALAXY TAB 10.1








10.1-inch screen ok. Ipad 2  9.7-inch je. Booo
design yang cool dan lain dari lain..it's easier to grab..tak licin which fits our palm



SAYA TERTARIK sebab dia 8MP camera at the back. Full HD 1080p weh , Ipad 2 720p je! Tablet yang 0hsem! Front facing camera is 2MP which is already great for video call.

Walaupun berbekalkan 10.1 inch screen, beratnya masih ringan dari Ipad 2 tau, which is only 599g. Hurrah!

Masih belum launch di Malaysia. Harga pun unavailable. Harap bawah rm3k, it's still worth to buy. 
Untuk yang tak tau, Model Samsung galaxy Tab yang sebelum ni ada function call, i'm not sure for this one yet. Samsung masih tak bagi full specifications. Saspen Saspen. U watch out Apple. ^_^

I think this is the time for me to spend for something that's worth the wait. Lama dah tunggu menatang camni keluar. Tak sia-sia pengorbanan saya menunggu. This is definitely something that i can reward for myself. Tunggu orang kasik jangan harap la kan? Next month dah birthday saya, anyone nak menderma? Sorang singgit. Kalau 3000 orang dah bole beli dah menatang ni. 3000 orang? 100 orang nak jenguk sini sehari pon payah. Toksah nak berangan.

Baik Target Bulan 5 untuk memiliki menatang ni. InsyaAllah..Moga Allah memudahkan urusan saya.






8 comments:

Ayeem Jemain said...

nak jugak! grrr

IMSYMO said...

ira, mmg samsung galaxy tab nih a very2 nice gadget.. but price??? mmm.. last2 laptop juga yg termampu.. :)

~ Cik Azz ~ said...

Apsal budak2 muda suka bebeno dgn gadget2 cmni ehh...

Satu keperluan atau sekadar gaya...?

Betul la kata orang, manusia tak pernah nak rasa puas.. Asal keluar aje yg baru, semua berebut2 nak beli.. Tapi kalau berkemampuan, apa salahnya... kann... huhu...

amier azrul alias said...

wahh..
xde duit r nk bli..huhu

.sweet-ants. said...

nak....... sangat! ;(

azyansyahirah said...

It's a big fighting between android and apple now. And we as user got SOOOO much benefit from them. Ya, keep fighting LOL :P

Siti Safiyyah said...

tak mampu nak beli gadget2 ni sume.. sobss


psstt : Anda masih ada ayah? Hargailah dia sebelum ...

fyy mokhtar said...

wah :( mahirah kayess :) hehehe