Wednesday, March 23, 2011

Menyepi?

Nak dekat 3 minggu juga tak update blog. Saya minta maaf..sangat tak konsisten. Bukan nak bagi alasan tapi memang bulan March mencemburui saya.

Sejak bekerja sambil belajar, am having difficulties to cope with everything. Banyak idea nak tulis tapi tak tertulis. Banyak sangat cerita nak dicerita tapi tak tercerita. Bad time management..huru hara kejap hidup bulan ni. Alhamdulillah, assignment dah siap and dah submit! Tu yang away sekejap..sebab perlu concentrate dan focus pada pelajaran.

Oh ye, dengan abang saya nak kahwin lagi. Eh dah kawin dah pun. Syukur semua dah selamat. Tinggal langsung kat sini pulak menyambut menantu. Saya pun tak banyak sumbangan kat abang, just a little  slide show for the newly wed. Maklumlah, nak upah orang mahal. Since i love graphic and photoshop, tu yang tolong tu..Still in the making and the reception is on 26th of March. Don't worry, i'll share in my next entry pasal perkahwinan abang InsyaAllah. =)

Again, am sorry for the bottom of my heart for not updating the blog. Ada 4 entry akan di update sekaligus nanti mungkin di pertengahan April selepas final examination. Hope masih ada yang sudi baca blog yang tak seberapa ni. Thank you so much kepada yang rajin comment tu and to all bloggers chat room, if u read this i just want to say that i miss u guys so much!

Cantik kan gambar pre-wedding abangku? So sweet. =) 
Kredit to sis in law (lupa dah new url blog kamu)

6 comments:

Kumbang Jingga said...

ooo takpa2...kami tunggu k hehe...

alexa yussida said...

tc lalink...u ble plak ?:p

~ Cik Azz ~ said...

Mudah2an lepas ni berjangkit kat Ira lak... hehehe..

Moga sukses in final exam tu ya...

Jejaka Terhangat said...

masih menunggu dengan setia bila ira nak menulis mcm biasa..bznya dia skrg ni..=(

fyy mokhtar said...

ta pe :)

Amirrah Zawani said...

nti update la k pasal abg kamu kawen tu.. yeap2.. gambar prewed tu cantik :D