Sunday, November 25, 2012

Goodbye Cik Mahirah~

Assalamualaikum and Hello semuaaaaaaaaaaaaaaa!!!!


Tak malu kan, dah setahun missing in action ada hati lagi nak menyemak kat sini. Seriously, it took me a while to write just a few sentences..otak lembab nak proses sebab dah setahun tak menulis. Damn..tiba-tiba rasa susah gila nak susun ayat. Risau jugak, ada lagi ke yang nak baca blog ni? Ala..baca je ahhh walaupun tak best macam blog-blog lain tapi i know some of you ada yang rajin baca & komen my posts..=) Thank u so much for being there. =') Terharu kot.

Okay. Just Spill the beans. I think the title already tells it all. Tak tau la korang dah tau ke tak but now I'm no longer Cik Siti Mahirah binti Muhamed Kamal. Officially Puan (dah mcm makcik-makcik) since 2nd June 2012 which means dah 5 bulan lebih bergelar isteri. Alhamdulillah. How did we meet? Setahun lepas, masa blog still active, i was single & tak kenal lagi my hubby ni..lepas tu kan, masa May last year both of us ter... hmmmmm ok cukuplah sikit-sikit. Will post about it for next entry. Tapikan, cerita kami takdelah fairytale macam cerita cinta orang lain tapi ada lah sweetnya yang unforgettable! Pahit, masam, manis, kelat semua ada.  Cerita setahun memang dah basi tapi peduli apa..nak cerita jugak. Here's a few teaser for all of you =)








More to come..till then!!
=)



2 comments:

~ Cik Azz ~ said...

Tahniah Ira...

Akak baca je blog Ira sbb dah ada dalam bloglist.. Kalau takde dalam list tu, mungkin tak baca jugak kot... hehe...

~Hanie Ladyhlomanie~ said...

Congratz~ Sweet nyee.. anyway moga kekal hingga ke akhirat ye...